×
Direct contact? Bel of WhatsApp: 0527 - 28 90 03

Remach turn-key

Bent u op zoek naar een complete verwerkingslijn voor een optimaal rendement tijdens het inschuren, bewaren, verwerken en verpakken van uw agrarische producten? Geen probleem, we regelen het gehele traject: startend met een persoonlijk overleg en advies en door middel van een heldere offerte. We inventariseren uw wensen, leveren alle benodigde machines, verzorgen de installatie en montage tot en met alle ondersteunende after sales en service.

Maak kennis met onze complete hoogwaardige maatwerkoplossingen; klaar voor gebruik.

Door middel van de hoogwaardige maatwerkoplossingen van Remach, in combinatie met onze intensieve procesbegeleiding, ontzorgen wij landbouwondernemers en akkerbouwers volledig. We zijn gericht op het behalen van winst op het gebied van sorteren, wassen en verpakken van agrarische producten, door middel van oplossingen die perfect bij uw onderneming passen.

 

Wij zijn toegewijd aan de landbouwsector en continu op zoek naar de beste oplossingen.

Onze specialisten spreken de taal van landbouwondernemers en akkerbouwers. Onze combinatie van onafhankelijk functioneel advies en technische kennis resulteert in hoge kwaliteit machines, betrouwbare systemen en innovatieve turn-key oplossingen.