×
Direct contact? 06 - 30 65 35 26

Upmann weeg- en verpakmachines.

Upmann kan terugkijken op een geschiedenis van 200 jaar. Het verhaal begint in 1797 toen de dorpssmid van Mesum de opdracht kreeg om het “lood op het dak van de kerktoren van Mesum” te repareren. Sinds die tijd is deze traditie van vakmanschap van generatie op generatie overgedragen.

In 1938 nam Bernhard Upmann, die zijn naam aan het bedrijf gaf, de leiding van dit traditierijke bedrijf over. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog concentreerde hij zich volledig op de machinebouw en specialiseerde zich vanaf 1954 in weeg- en verpakkingstechnologie.

De grote doorbraak kwam in 1966 in de vorm van een patent. In die tijd was het bedrijf bezig met het bouwen van “een machine voor het vullen, sluiten en scheiden van de zakken van een doorlopende strook zakken gevormd door een rol plastic folie”. Na het overlijden van Bernhard Upmann nam zijn zwager Fritz Backenecker in 1975 de leiding van het bedrijf over.

Tegenwoordig is Upmann Weeg- en verpakmachines een van de toonaangevende bedrijven in de sector en levert onder leiding van Thomas Huesmann en Johannes Richter aan bedrijven over de hele wereld. Ons standaard assortiment machines wordt continu geproduceerd, maar onze op maat gemaakte machines stellen ons in staat om de individuele wensen van de klant waar te maken en speciaal aangepaste verpakkingslijnen te vervaardigen.

Het team van hooggekwalificeerde medewerkers zoals machinemonteurs, operators van snijmachines, elektriciens en mechatronisch-specialisten zijn meesters in hun vak. Het dienstenpakket strekt zich uit van de planningsfase tot de uiteindelijke installatie en inbedrijfstelling. Alle machines zijn uitgerust met de nieuwste technologie uit onze eigen elektronica-afdeling. Ons assortiment omvat ook reparaties, modificaties, uitbreidingen en conversies. Alle belangrijke beroepen en een groot magazijn bevinden zich onder één dak, waardoor een snelle en nauwkeurige afronding van uw projecten met de bouw van gespecialiseerde machines is gegarandeerd. De producten van Upmann zijn altijd een sleutelwoord voor uitmuntendheid en kwaliteit.

In 1989 ontving Upmann de Professor Adalbert Seyfritz-prijs voor voorbeeldige technologieoverdracht tussen universiteiten en het bedrijf voor de ontwikkeling van nieuwe machines. Door uitgekiende schakelmechanismen, controle- en regelsystemen garanderen wij u consequent een optimale weeg- en verpakking.

Remach BV is exclusief dealer voor Upmann in Nederland

Upmann weeg- en verpakmachines