×
Direct contact? Bel of WhatsApp: 0527 - 28 90 03

Over onze actuele voorraad

Voor een snelle levering van een aantal machines heeft Remach een wisselende voorraad machines voor u beschikbaar. Onze actuele voorraad nieuwe – of gebruikte machines vindt in de bijbehorende rubrieken in onze website.

 

Bekijk onze voorraad nieuwe machines ➔

Bekijk onze voorraad gebruikte machines ➔

Onze voorraad kan wisselen door onze actuele in- en verkoop activiteiten. Bent u geïnteresseerd in een specifieke machine of heeft u vragen over onze actuele voorraad? Bel of mail Remach!

Persoonlijk en klantgericht betekent bij Remach: luisteren, inventariseren, overleggen en doorlopend onafhankelijk adviseren.

We staan er garant voor dat u gaat werken met innovatieve, intelligente en efficiënte machinery dat is gericht op het behalen van een optimaal resultaat. Op het gebied van sorteren, wassen en verpakken van agrarische producten, leveren wij een breed assortiment aan oplossingen die perfect bij uw onderneming passen.

Wij zijn toegewijd aan de landbouwsector en continu op zoek naar de beste oplossingen.

Onze specialisten spreken de taal van landbouwondernemers en akkerbouwers. Onze combinatie van onafhankelijk functioneel advies en technische kennis resulteert in hoge kwaliteit machines, betrouwbare systemen en innovatieve turn-key oplossingen.

Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.