×
Direct contact? Bel of WhatsApp: 0527 - 28 90 03

Technature optische sorteerder

TechNature ontwikkelt en commercialiseert vision & robotics oplossingen voor natuurlijke objecten zoals groenten, fruit en bloemen. Kennis van het agro-domein wordt gebruikt om oplossingen te ontwikkelen die slim omgaan met de kwaliteitsvariatie die aanwezig is in agrarische producten.

De OnionCam / PotatoCam; een high-tech optische sorteerder voor uien en aardappelen.

Remach werkt samen met TechNature aan technologische innovaties zoals de OnionCam / PotatoCam een optische sorteerder t.b.v. het verhogen de efficiëntie van productieprocessen, wat in veel gevallen weer resulteert in een betere productkwaliteit en lagere productiekosten.

Innovaties van de OnionCam / PotatoCam:

  • De OnionCam / PotatoCam is geschikt voor Uien en Aardappelen.
  • De OnionCam / PotatoCam verenkelt het product op een V-band en vervolgens op diabolo rollen. Verenkelen verbetert het zicht op de zijkanten van de ui/aardappel tijdens rotatie. Daardoor is er rondom zicht op het product, in tegenstelling tot machines met vlakke sorteerrollen.
  • We werken met bovencamera’s en zijcamera’s die iedere ui vanuit 16 verschillende kanten bekijkt. Deze techniek wordt door ons ook toegepast in de spruiten en snoeptomaten en is met meer dan 35 verkochte machines het marktleidend systeem.
  • De beeldherkenning van defecten geschiedt op basis van moderne Artificial Intelligence (AI) technieken.
  • De capaciteit van een sorteerder met 12 rijen ligt op 15-20 ton per uur afhankelijk van de maatsortering en is daarmee hoger dan andere aanbieders.
  • Ieder defect is apart in te stellen en u kunt zelf aangeven naar welke uitgang het defect uitgeschoten moet worden.
  • Er is optioneel een optische module beschikbaar voor herkenning van interne defecten, op basis van NIR.
Begin gesprek
Meer weten? Vraag het mij!
Hallo. We helpen je graag verder via Whatsapp. Stel je vraag of deel je ervaring met ons.